PORAZ U NAŠICAMA Malonogometni klub Slatina završio prvenstvo na drugom mjestu

Debitant 2. HMNL-Istok, Malonogometni klub Slatina, izgubio je utakmicu u Našicama, koja je bila direktan sraz za prvo mjesto u ligi. Naime, Slatini je u ovom posljednjem kolu za prvo mjesto trebala pobjeda, dok su domaćini, MNK Našice, mogli odigrati i neriješeno te, naravno, pobijediti jer je razlika bila dva boda.

Slatinski su nogometaši, kako se i očekivalo, krenuli napadački želeći pobjedu, ali to im se ubrzo osvetilo. Iz dvije kontre domaćin ubrzo zabija dva gola na početku prvog poluvremena. Slatina i dalje napada, gol domaćina je pod ”teškom paljbom” iz svih oružja Slatinčana, ali većina upućenih ”projektila” odlazi pored ili preko vratnica, a ono što je išlo u gol uspješno brani našički golman. Prvo poluvrijeme završava vodstvom domaćih 4:0.

58462581 2456812664331866 2667136083354976256 n

Slatina i u drugo poluvrijeme ulazi napadački s 3 igrača u napadu, a jednim osiguračem u obrani. Nije se dugo čekalo da domaćin zabije peti, pa šesti gol. Trener Slatinčana, Nikola Miščević, pokušao je animirati svoje dečke, nešto mu je i uspjelo, jer su stvorili nekoliko izglednih šansi, ali kao i prethodne upućene lopte završavale su pored gola ili u rukama golmana Našica. Tako je to izgledalo cijelo drugo poluvrijeme, Slatinčani igraju nogomet, drže više loptu u nogama, kombiniraju, a Našičani iz kontri s tek par dodira s loptom zabijaju pored nemoćnog Dine Radonjića koji je uspio ”skinuti” podosta 100 postotnih prilika. Utakmica završava s visokom pobjedom domaćina 9:0.

Iako su slatinski hakleri izgubili, brojni navijači koji su ”potegli” do Našica ispratili su ih s pljeskom, što su i zaslužili, jer ipak nije mala stvar biti druga ekipa lige, uz to još debitant. (www.icv.hr, adf, Foto: MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content