Posljednji je tjedan foto natječaja “Volim svoju županiju”, još se stignete prijaviti

Odbrojavaju se dani do kraja foto natječaja “Volim svoju županiju”. Prema riječima organizatora ovogodišnji odaziv je srušio rekorde – u zadnjem tjednu broje više od 3300 prijavljenih fotografija.

Četvrti krug foto natječaja „Volim svoju županiju“ izazvao je najveći interes dosad, a otvoren je do 22. travnja. Najbolje fotografije iz svake županije ući će u postav putujuće izložbe koja će biti predstavljena diljem Hrvatske.

Foto natječaj „Volim svoju županiju“ priča priču o ljepotama Lijepe Naše od 2016. godine kada je nastao kao pilot projekt kojemu je cilj promocija ljepota Republike Hrvatske, ali iz perspektive profesionalnih i amaterskih fotografa – žitelja svoga kraja.

Matija Meić 2018.

Podsjetimo, autori mogu predati maksimalno tri fotografije, jednostavnom registracijom na službenoj stranici Volim svoju županiju.

Glavne nagrade, GoPro 7 Silver i White digitalne sportske kamere, dodjeljuju se u dvije kategorije:

  • Najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija na čijem je čelu Marija Milin, profesionalna fotografkinja. Ostali članovi su stručnjaci iz odnosa s javnošću: Ivana Gusak-Galić (Osječko-baranjska županija), Kristijan Toplak (Virovitičko-podravska županija) i Karlo Frljužec (Krapinsko-zagorska županija)
  • Najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih putem Facebook-a. Glasati možete unutar aplikacije na odabranoj fotografiji pritiskom na „Sviđa mi se“ gumb koji se nalazi ispod fotografije. Isto tako, ispod fotografije se nalazi opcija dijeljenja fotografije na društvenim mrežama.

U očekivanju novih pobjednika, u galeriji možete pogledati najbolje prošlogodišnje fotografije. (www.icv.hr, volimzup.hr)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content