SRUŠILE KOKU Rukometašice 1234 Virovitice lako do bodova na gostovanju u Varaždinu

foto: 1234 Virovitica

U prvoj utakmici 20. kola druge lige Sjever rukometašice 1234 Virovitice pobijedile su na gostovanju u varaždinskoj Areni drugu ekipu Koke 34:24.

Na samom početku utakmice domaće rukometašice su povele 1:0 i to je bila njihova jedina prednost na utakmici.

Gošće iz Virovitice odmah su preuzele kontrolu igre i rezultata i stalno povećavale svoju prednost. Na odmor se otišlo s rezultatom 21:11 za Virovitičanke. Lavice su prvi dio odigrale odlično. Domaćoj trenerici Snježani Horvat nije pomogao ni flaster na Tamari Hudoletnjak, jer su njene suigračice kvalitetno odradile svoje uloge na terenu. O nezadovoljstvu domaće trenerice nastupom svojih igračica govore i dvije minute odmora, koje je iskoristila u prvom dijelu utakmice.

foto: 1234 Virovitica

U drugom dijelu utakmice virovitičke Lavice kao da su utonule u zimski san, što koriste domaće igračice i smanjuju prednost gošći u jednom trenutku na pet zgoditaka (19:25).

Nakon minute odmora, koju je tražila virovitička trenerica Zdenka Premužić Lavice su se ponovno razgoropadile i povećavaju svoju prednost, koja je iznosila i +13 (21:34). U konačnici susret je završio s deset zgoditaka prednosti za gošće, koje su se s tom pobjedom barem za jedan dan vratile na prvu poziciju na tablici.

U idućem kolu u Virovitici igra derbi susret 1234 Virovitice i druge ekipe Bjelovara, dviju vodećih sastava lige.

foto: 1234 Virovitica

1234 Virovitica: Mustač, Hrvoić 1, Jezerčić, Veršec, Đud 5, Hudoletnjak 9, Maja Biuk 1, Blažević, Medved 3, Zupčić 5 (2), Bardić, Prpić 1 Deskar 9, Oštrić, Miklić, Iva Biuk (10+0). Trenerica: Zdenka Premužić.

Sedmerci: 2 (2)

Isključenja: 2 minute (Bardić dvije minute)

(www.icv.hr, mš)