Sjajan uspjeh mladih tenisačica TK Didon u Sesvetama, Šantić i Dragičević osvojile turnir u parovima

Proteklog vikenda u Sesvetama je odigran turnir u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina starosti.

U konkurenciji djevojčica nastupile su 32 natjecateljice iz cijele Hrvatske. Među njima nastupile su i desetogodišnje tenisačice Teniskog kluba Didon iz Virovitice: Nika Dragičević i Ema Šantić.

Nika Dragičević odigrala je odličan turnir i plasirala se u finale glavnog turnira. U finalu turnira igrala je protiv prve nositeljice, dvanaestogodišnje igračice Tamare Balent i nakon tri sata igre izgubila je rezultatom 6:4, 5:7, 5:7. Ema Šantić ušla je u polufinale glavnog turnira, u kojem je igrala također protiv pobjednice turnira Tamare Balent. Uz odličnu igru nije se uspjela plasirati u finale u kojem bi je čekala klupska kolegica Nika.

Osim singla, Nika i Ema igrale su i parove. Inače najbolje prijateljice zajedno u paru ostvarile su svoj najbolji uspjeh do sada. Plasirale su se u finale parova i u finalu doslovno pregazile protivnički par iz Teniskog kluba Zagi iz Zagreba Ivković/Vidan rezultatom 6:2, 6:3. Ovo im je prvi osvojeni turnir u parovima.

Niku Dragičević trenira i vodi trener Dražen Lovreković, a Emu Šantić treneri Željko i Marko Boos. Ovaj rezultat je velik uspjeh za mlade tenisačice iz Virovitice, koji pokazuje da se u Teniskom klubu Didon ozbiljno radi i trenira.

(www.icv.hr, TK Didon Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content