Slatinska HVIDR-a i tvrtka Škiljić d.o.o. dijelili poklon pakete samohranim majkama s dvoje i više djece

- PROMO -

Slatinski poduzetnik, vlasnik tvrtke Škiljić d.o.o., imao je želju uljepšati sugrađanima uskrsne blagdane slabije kupovne moći, te je stupio u kontakt sa predsjednikom Udruge HVIDR-a Slatina, Ilijom Nikolićem, jer ta slatinska udruga ima iskustva sa podjelom pomoći potrebitima te je upoznata sa situacijom kroz dugogodišnje organiziranje sličnih akcija.

Predsjednik HVIDR-e Nikolić, uz pomoć djelatnice Gradske uprave Grada Slatine koja je upoznata o tome kome je pomoć najpotrebnija, pošto je i Grad dijelio novčanu pomoć za stalne korisnike Centra za socijalnu skrb Slatina, dobio je deset adresa obitelji samohranih majki s dvoje i više djece, a koje nisu bile obuhvaćene kroz pomoć Grada.

IMG 0083 Custom

Tako su danas (petak) predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić, član predsjedništva iste udruge Marko Marković i zaposlenik tvrtke Škiljić d.o.o. Tomislav Prebeg, obišli obitelji kojima je pomoć namijenjena, te istu uručili i ujedno im čestitali Uskrs.

IMG 0079 Custom 1

– Vlasnik tvrtke Škiljić d.o.o. stupio je sa mnom u kontakt i izrazio želju uljepšati uskrsne blagdane obiteljima slabije kupovne moći kroz podjelu deset poklona hrane, higijenskih potrepština, slatkiša. Pošto mi u HVIDR-i već niz godina provodimo slične akcije, odmah smo se odazvali. Svaki poklon koji smo danas podijelili u vrijednosti je većoj od 500 kuna. Sam susret sa tim obiteljima bio je vrlo emotivan, bilo je i suza, i puno riječi hvale nama koji smo poklone donijeli, no zahvala treba ići gospodinu Škiljiću, jer on je omogućio da provedemo ovu akciju i uljepšamo im Uskrs – istaknuo je predsjednik slatinske HVIDRA-e Ilija Nikolić.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

IMG 0085 Custom

Povezane vijesti

Skip to content