STIŽE HRVATSKI KOŠARKAŠKI PRVAK Susret Virovitice i Cedevite na rasporedu je u subotu, 27. travnja

Proljetni odmor selekcija Košarkaškog kluba Virovitica proteći će “radno”. U subotu, 27. travnja nas očekuju tri utakmice selekcija M-11, M-13 i M-15 u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Virovitica.

Sve tri selekcije odigrat će prijateljske utakmice sa selekcijama prvaka Hrvatske, košarkašima zagrebačke Cedevite. Prvi na teren izlaze najmlađi, čija utakmica počinje u 10:00 sati, nakon njih dječaci uzrasta do 13 godina pokušat će parirati svojim vršnjacima u 12:00 sati i za kraj, u 14:00 sati svoje znanje će pokazati pretkadeti.

Pozivamo sve zaljubljenike u košarku da dođu u sportsku dvoranu Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici i uživaju u ovoj jedinstvenoj košarkaškoj poslastici najmlađih – poručili su iz Košarkaškog kluba Virovitica.

Uz košarkaške derbije, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u dvorani gdje će moći dobiti sve informacije vezane o klubu, načinu treniranja te će ovom prigodom Košarkaški klub Virovitica upisivati nove članove željne novih izazova u ovom sportu.

(www.icv.hr, KK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content