SVE IZGORJELO Na požar izašlo 25 vatrogasaca i pet vozila, no nije bilo pomoći

Vatrogasci DVD-a Orahovica u ranim su jutarnji satima imali zahtjevnu požarnu intervenciju u prigradskom naselju Duzluk. Naime, gorio je privatni gospodarski objekt na imanju na kojem nitko trenutno ne stanuje. Na intervenciju je izašlo 25 vatrogasaca i to pripadnika Vatrogasne zajednice Orahovica. Zbog jačine požara pozvani su u pomoć i vatrogasci DVD-a Čačinci sa svojom vatrogasnom cisternom.

Požar Duzluk 6

-Riječ je o gospodarskom objektu vlasnika iz Osijeka koji povremeno ovdje dolazi. Sve je izgorjelo, nažalost i nama je dojava kasno došla jer kad smo došli na mjesto događaja krovište je već potpuno izgorjelo. Hvala svim vatrogascima na odazivu, uz 25 vatrogasaca bilo je i pet vozila i moram zahvaliti kolegama iz Stare Jošave i Čačinaca koji su došli sa svojim vozilima – rekao je zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Orina.

Požar Duzluk 3

Uzrok požara još nije utvrđen, a kako je rekao glasnogovornik PU VPŽ Josip Štajdohar, policija i dalje utvrđuje okolnosti. Požarnu intervenciju je obišla i zapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus.(www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”524759″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content