Upoznajte Gabrijelu, Allison, Anu-Niku i Enu iz Slatine, koje “omogućavaju učenicima siguran dolazak i odlazak iz škole”

Učenici OŠ Eugena Kumičića Slatina, Gabrijela Ivoš, Allison Miller, Ana-Nika Brunović i Ena Knežević, uz voditelja Ivana Drokana, sudjeluju u školskom projektu “Siguran i korak lak za sve nas”. Oni se bave ljudskim pravima, slobodom i odgovornošću u kontekstu zakonskih odredbi RH.

Cilj im je omogućiti učenicima siguran dolazak i odlazak iz škole, a o toj tematici, upoznali su virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, njegovog zamjenika Marija Klementa i pročelnicu Upravnog odjela za prosvjetu kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ Vesnu Šerepac.

IMG 1468 Custom
foto: K. Toplak

Uz ravnateljicu škole, Božicu Majhen, objasnili su kako im je cilj osigurati manje gužve na parkiralištu kod OŠ Eugena Kumičića, gdje, iako je propisima parkiranje dopušteno samo zaposlenicima škole i autobusu koji prevozi školsku djecu, parkiraju “i znani i neznani” pa se stvara nesnosna gužva uz nesigurnost za djecu koja se stvara na prilazu školi.

(www.vpz.hr)

IMG 1475 Custom
foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content