Uvjerljivom pobjedom nad Radnikom iz Križevaca virovitičke košarkašice Z-15 svoju prvu sezonu završile na petom mjestu

Svoju prvu sezonu u konkurenciji, virovitičke košarkašice do 15 godina starosti zaključile su uvjerljivom pobjedom nad Radnikom iz Križevaca 70:47.

Ovom pobjedom koja je direktno odlučivala o petom mjestu virovitičke “frajle” dokazale su da se uspješno mogu nositi u natjecanju gdje su u prosjeku znatno mlađe od većine ekipa.

Pobjednice su predvodile Nika Kozlinger sa 28 postignutih koševa te Mia Deskar sa 20 koševa, dok su se u strijelce upisale i Manuela Pejić i Lea Kozlinger sa 6, Lana Cindrić sa 4 i Ena Ištvanović, Lea Ivačić i Lucija Cindrić sa 2 postignuta koša. Na kraju utakmice trener Robert Fritz nije skrivao osmjeh sa lica, zadovoljan prije svega obrambenim učinkom svoje ekipe.

-Kada ovako odigramo obranu tada rezultat ne može biti upitan. Sada samo treba nastaviti ovako i uskoro ćemo biti svjedoci još boljih rezultata našeg kluba – zaključio je na kraju R. Fritz.

ŽKK Virovitica – ŽKK Radnik 70:47

ŽKK Virovitica: Marjanović, Sabo, Cindrić Lu. 2, Ivačić 2, Ištvanović 2, Cindrić La. 4, Kozlinger L. 6, Pejić 6, Deskar M. 20, Kozlinger N. 26.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content