Zdenački umirovljenici iznimno aktivni i marljivi

Udruga umirovljenika Zdenci održala je svoju redovnu, godišnju skupštinu. Predsjednica Vidica Kovačević u sklopu izvješća o radu predstavila je niz uspješno odrađenih aktivnosti ove udruge te naglasila:

– U protekloj 2018. godini smo obilježili i 10 godina svoga postojanja na što smo iznimno ponosni. Moram reći da su ovakve udruge jedino i pravo mjesto na kojem se mi umirovljenici možemo okupljati i lijepo družiti u ostatku života koji je pred nama, a želja mi je da ga provedemo u zdravlju sa što više osmijeha na licu i radosti u srcu. I nadalje ćemo organizirati niz sportskih, zabavnih i društvenih aktivnosti kako bi omogućili umirovljenicima s područja naše općine trenutke opuštanja i zabave – rekla je Kovačević. Skupštinu su pozdravili brojni gosti iz niza udruga prijatelja, a rad Udurge umirovljenika su pohvalili predsjednica općinskog Vijeća Marija Dedaj te načelnik Tomislav Durmić:

– Udruga umirovljenika je iznimno aktivna i marljiva i stoga zaslužuju veliku pohvalu i naravno uvijek će imati podršku Općine u svakom smislu. Hvala im što uveseljavaju naše mještane treće životne dobi i pružaju mi jedan odmak od svakodnevice – zaključio je Durmić. (www.icv.hr, vg)

2804umirovljenicizdenci 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content