1. ŽNL Pobjeda zdenačke Sloge u derbiju za treću poziciju, Rezovac odnio bodove iz Čađavice

U derbi susretu 23. kola 1. županijske nogometne lige, koji je odlučivao o trećoj poziciji na tablici, u Crncu su igrali “domaća” Sloga iz Zdenaca i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Na početku susreta Sloga je povela zgodicima Mihaela Nikolića iz igre i Marija Duspare iz kaznenog udarca. Do odmora su postignuta četiri pogotka. Za goste je strijelac bio Vedran Bajivić, dok je Mihael Nikolić svojim drugim zgoditkom povećao domaću prednost na 3:1. U drugom dijelu Mihael Nikolić je svojim trećim zgoditkom u 70. minuti postavio konačni rezultat 4:1.

Sloga Zdenci – Bratstvo Gornje Bazje 4:1
Igrač utakmice: Mihael Nikolić

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca na svom je terenu pobijedila Lukač 05 rezultatom 4:0. Gosti iz Lukača doputovali su sa samo jedanaest igrača, s tim da je u sastavu bio trenerski dvojac Miroslav Čor i Andrejas Černeli. Zgoditke za domaću momčad su postigli Ivan Ugarković dva, te po jednog Toni Ramić i Ivan Jukić iz kaznenog udarca. Bitnu ulogu u domaćoj momčadi odradio je Stipe Čavić. Ovom pobjedom Mladost je potvrdila drugo mjesto na tablici.

Mladost Čačinci – Lukač 05 4:0
Igrač utakmice: Stipe Čavić

U grčevitoj borbi za opstanak u ligi Slavonija je na svom terenu u Sladojevcima pobijedila Dinamo iz Četekovca rezultatom 3:0. Sva tri pogotka za domaću momčad postigao je Davor Cicvarić. Tridesetak minuta prije kraja utakmice zbog drugog žutog kartona isključen je igrač Dinama Dario Lončarek.

Slavonija Sladojevci – Dinamo Četekovac 3:0
Igrač utakmice: Davor Cicvarić

U susretu jedne od najboljih momčadi ovog proljeća Voćina i fenjeraša Graničara iz Okrugljače Voćin je pobijedio 5:0 i time uzvratio gostima za jesenski poraz. Po dva zgoditka za Voćin postigli su Ivan Čović i Ivica Gusić, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Igor Vicić. U 67. minuti isključen je gostujući igrač Dario Čančar, koji je vrijeđao sudačku trojku.

Voćin – Graničar Okrugljača 5:0
Igrač utakmice: Ivica Gusić

Nakon prošlotjednog poraza na gostovanju kod lidera u Suhopolju, nogometaši Mikleuša su na svom terenu uvjerljivo 10:0 pobijedili Podravac iz Sopja. Po tri zgoditka za domaću momčad postigli su Josip Jančić i Goroslav Rukavina, dok su po jednom strijelci bili Hrvoje Kraljik, Ivan Ivčić, Filip Mrva i Antonijo Kokoška, koji je zgoditak postigao iz kaznenog udarca.

Mikleuš – Podravac Sopje 10:0
Igrač utakmice: Goroslav Rukavina

Nogometaši Rezovca se očito vraćaju u jesensku formu. Nakon domaće pobjede nad Slogom iz Zdenaca, nogometaši s Laništa su osvojili sva tri boda na gostovanju u Čađavici kod Mladosti 1930. Domaća momčad je povela u 19. minuti pogotkom Antonija Martinčevića. U 53. minuti domaći igrač Boris Sajda zaradio je crveni karton. Gosti iz Rezovca vrlo brzo su materijalizirali brojčanu nadmoć. U 55. i 58. minuti napadač Vanja Dežmarić s dva pogotka preokrenuo je rezultat. Pobjedu je zgoditkom potvrdio Dario Kovačević, na asistenciju Vanje Dežmarića.

Mladost 1930. Čađavica – Rezovac 1:3
Igrač utakmice: Vanja Dežmarić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content