4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica zgoditkom Horačeka srušila lidera i pružila šansu Papuku za povratak na vrh

Nogometaši Virovitice u dvadeset prvom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na svom terenu pobijedili su vodeću momčad lige Tehničar iz Cvetkovca rezultatom 1:0.

Već u početnih nekoliko minuta riješeno je pitanje pobjednika. U domaćem kaznenom prostoru lopta je od obrambenih igrača bježala kao jegulja, dok ju nije uhvatio vratar Mihael Mudrovčić i lijepo poslužio Roka Horačeka koji je neobranjivo matirao gostujućeg vratara.

MG 7987

U nastavku utakmice gosti su imali više loptu u nogama, ali ta terenska premoć je bila jalova, bez završnice. Domaća momčad iz dobro organiziranih akcija stvorila je desetak izglednih prilika: Krešimir Crvenka u tri navrata, Luka Vinovrški dva puta, Domagoj Vučemilović-Jurić, Toni Hudoletnjak, Matko Reščić, gosti su mogli teško stradati, ali zbog nepreciznosti domaćih napadača završili su utakmicu samo s minimalnim porazom.

Pred sam kraj utakmice svi su domaći navijači utrnuli od straha, jedan gostujući projektil je završio na gredi, zaslužena domaća pobjeda 1:0.

MG 7962

Nakon utakmice domaći trener Samuel Spudić bio je zadovoljan.

– Čestitam mojim momcima na zalaganju i odličnom rezultatu. Dobro smo snimili igru našeg gosta. Dogovoreno i uigrano na treninzima, realizirali smo na terenu. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. U srijedu igramo kup utakmicu sa Suhopoljem, imamo jedan dan odmora i dva dana za pripremu. Protivnik ima kvalitetan sastav, ali očekujem pobjedu na našem terenu. Ekipa bi mogla biti kompletnija s Nikolom Suvajcem i Tomislavom Blaževićem – zaključio je Spudić.

Virovitica – Tehničar Cvetkovec 1:0
Igrač utakmice: Rok Horaček

(www.icv.hr., mš; foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”525646″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content