9. SUSRETI UMIROVLJENIKA Suhopoljčan(ke)i su najbolje nosili jaja u žlici, a doznajte tko je bio „naj“ u visećoj kuglani, šahu i beli

Riječi pohvale išle su i ove godine na račun Virovitičko-podravske županije koja je organizirala 9. susrete umirovljenika VPŽ, a koji su održani u hali Viroexpa, koja se pokazala „kao pun pogodak“ za ovakve događaje. Uz ples i smijeh, i ove godine, sportski susreti okupili su trećinu sudionika.

Zanimljivo je bilo i u disciplini nošenja jaja u žlici. U obje discipline, slavila je Matica umirovljenika Suhopolje. Kod žene uz prvoplasirane Suhopoljčanke, srebro je otputovalo u Čemernicu, a bronca u Milanovac. Kod muškaraca, najbolje s jajem u žlici barataju Suhopoljčani. Prvi do njih je bila ekipa iz Podgorja, a potom iz Rezovca.

umirovljenici 2019 98

Krajnje neizvjesno bilo je i u visećoj kuglani. Prvo mjesto je ostvario Damir Krklec (Zdenci) s 29 bodova. Iza njega svrstali su se Milan Gosler (Milanovac) s 28, te Vlado Švast (Rezovac) s 27 osvojenih bodova. Kod žena, slavila je Katarina Horvat (Matija Gubec) s 32 boda. Desa Kaltenbaher iz Orahovice, osvojila je 29, a Đurđica Sabo (Golo Brdo) 24 boda.

S kartama, najbolje kod žena, barataju u Orahovici, potom u Svetom Đurđu i Milanovcu, a kod muških „dvajst do asa“, uz znanje, najviše je „imala“ ekipa iz Špišić Bukovice, nakon koje su se smjestile „parovi“ iz Zdenaca i Čačinaca.

Svima njima, nagrade su uručili, saborska zastupnica Vesna Bedeković i virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, foto: M. Rođak i K. Toplak)

[g-gallery gid=”528409″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content