DAN SLATINSKOG MO VLADIMIR NAZOR Krčevina iz Čađavačkog Luga pobjednik malonogometnog turnira

foto: M. Telišman

Jučer (četvrtak) je u slatinskom Mjesnom odboru Vladimir Nazor proslavljen njihov dan. Unatoč lošem vremenu, koje je više podsjećalo na jesen nego na proljeće, obilježavanje je održano prema planiranom programu.

Počast poginulim hrvatskim braniteljima, paljenjem lampiona i minutom šutnje kod spomen ploče na Mjesnom domu, odali su članovi obitelji poginulih hrvatskih vitezova, predstavnici Mjesnog odbora, Grada Slatine, te Virovitičko-podravske županije.

foto: M. Telišman

Nakon odavanja počasti, održan je turnir u malom nogometu naziva “Turnir u Nazorovoj”, koji je ove godine uvjerljivo osvojila ekipa Nogometnog kluba Krčevina iz Čađavačkog Luga. Drugo mjesto pripalo je ekipi sastavljenoj od slatinskih juniora imena “Klizave patike”. Treći su bili tzv. “Rođaci”.

Nagrade najboljima uručili su pročelnik Stručne službe Grada Slatine Krunoslav Šarabok i predsjednik MO Vladimir Nazor Marko Telišman.

foto: M. Telišman

Za sve sudionike malonogometnog turnira i goste bio je pripremljen odličan grah, u “izvedbi” majstora kotlića Stjepana Daraboša, a zabava se nastavila do dugo u noć uz tamburaše.

(www.icv.hr, adf, mt)