Dječaci A Viro Virovitice treći puta uzastopno se plasirali na državnu završnicu

Ljetos je došlo do reorganizacije u natjecanju mlađih dobnih uzrasta Hrvatskog rukometnog saveza u konkurenciji dječaka. Ekipe Viro Virovitice, koje su se godinama natjecale u skupini Sjever, prebačene su u skupinu Istok.

Dječaci A rođeni 2006. godine i mlađi , koji su se u protekle dvije sezone plasirali na državnu završnicu novom podjelom dobili su nove protivnike, s kojima većinom dosada nisu igrali. I ove sezone u tom godištu mladi Virovitičani su nastupili sa dvije ekipe, koje su vodili Marko i Matko Crljenić. Prva ekipa je suvereno osvojila prvo mjesto u skupini s 37 pobjeda i jednim porazom. Oba puta su pobijedili glavnog konkurenta za prvo mjesto, Valpovku iz Valpova. Jedini poraz su doživjeli od Požege na gostovanju. Druga ekipa je osvojila 14. mjesto s devet pobjeda, dva remija i 27 poraza te 20 osvojenih bodova.

U posljednjem krugu natjecanja na svom terenu mladi igrači Viro Virovitice postigli su sljedeće rezultate: Viro Virovitica I. – Slatina 20:8, Viro Virovitica I. – Mladost Donji Miholjac 24:2, Viro Virovitica II. – Slatina 13:12 i Viro Virovitica II. – Mladost Donji Miholjac 17:10.

Državna završnica za dječake A održat će se u Umagu od 30. svibnja do 2. lipnja.

– Ovo će nam biti treća uzastopna državna završnica. Očekujem da ćemo se plasirati među desetak najboljih ekipa u Hrvatskoj, čime bi nastavili kontinuitet odličnih rezultata – izjavio je trener Viro Virovitice Marko Crljenić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content