Jeste li čuli za Expecting? Virovitička Plava tvornica u suradnji s Udrugom Roda razvila novu aplikaciju

Udruga Roda predstavila je novu mobilnu aplikaciju Expecting, vodič kroz trudnoću, porođaj i roditeljstvo. Spojili su znanja stručnjaka, primalja pa sve o trudnoći možete doznati u jednoj aplikaciji, koju je u suradnji s Udrugom, razvila virovitička Plava tvornica. Aplikacija pomaže budućim majkama i njihovim partnerima. Expecting je dostupna na iOS & Android uređajima te je od ovog tjedna dostupna za preuzimanje.

Bitna razlika ove aplikacije od sličnih na tržištu je to što se u aplikaciji nalaze i korisne stvari koje su namijenjene budućim tatama tako da se i oni što bolje pripreme za najljepše razdoblje u svojim životima.

– Od početka suradnje s ekipom iz Rode.hr osjećali smo pozitivan duh i atmosferu koja nas je dodatno motivirala prilikom dizajniranja i razvijanja Expecting mobilne aplikacije. Zanimljivo nam je bilo pratiti developere, koji su većinom muška populacija, te njihove ideje i prijedloge kako da se neki dio aplikacije razvije te njihov proces učenja o trudnoći. Zato nam je izuzetno drago što smo dio ovog projekta i što smo zajedničkim snagama razvili aplikaciju unutar koje se prate svi bitni datumi, promjene, simptomi i korisni savjeti, koji mogu biti od velike pomoći kako budućim mamama, tako i njihovim partnerima – naglasili su iz Plave tvornice.

Expecting.app je konačan proizvod suradnje vodećih udruga za roditelje iz Hrvatske, Slovenije i Češke koje su za potrebe pripreme aplikacije spojile znanje samostalnih primalja, psihologinja, savjetnica za dojenje, doula, savjetnica za nošenje djece i savjetnica za autosjedalice. Sadržaj aplikacije temeljen je na recentnim znanstvenim dokazima i praksama, te na iskustvima roditelja koji su sve to već prošli. Sadržaj je oslobođen komercijalnih interesa. (www.vpz.hr, factory.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content