NAJVIŠE DO SADA Za ukupno 118 projekata od interesa za VPŽ izdvojeno 566.500 kuna

– Vi ste bogatstvo Virovitičko-podravske županije i hvala vam na svemu što radite kako bi obogatili život zajednice u kojoj živite i djelujete, ali i obogatili našu županiju u segmentu u kojem djelujete – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, na potpisivanju ugovora s udrugama od interesa za Virovitičko-podravsku županiju.

Ove godine, sredstva su odobrena za rekordnih 118 projekata, udruga iz četiri sektora, odnosno: udruge od općeg interesa, kulture, za dobrovoljno-vatrogasna društva, te za projekte braniteljskih i stradalničkih udruga s područja Virovitičko-podravske županije.

IMG 9632 Custom
foto: K. Toplak

Županija je ove godine za projekte udruga, u Proračunu VPŽ osigurala 600.000 kuna, a navedenih 118 projekata (bilo je prijavljeno 136 prijava nap.a.), koje je predložilo Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih programa i/ili projekata, vrijedno je 566.500 kuna. Financijske potpore mogu se koristiti isključivo za provedbu prihvatljivih aktivnosti projekata sukladno uvjetima Natječaja i natječajnoj dokumentaciji. Kako Odluke o odabiru, tako i potrebna dokumentacija, može se vidjeti u Rubrici “Natječaji”, službene Internet stranice Virovitičko-podravske županije.

IMG 9671 Custom
foto: K. Toplak

Svečanosti potpisa ugovora, uz župana Androvića, nazočio je i zamjenik župana Marijo Klement, pročelnica Ureda župana Jasna Abramović, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ Vesna Šerepac te Dario Ripli, pomoćnik pročelnika za gospodarstvo i europske fondove VPŽ.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content