Održana redovna godišnja skupština Zajednice športskih udruga grada Slatine

Jučer (petak) je u restoranu Stari podrum održana redovna godišnja izvještajna skupština Zajednice športskih udruga grada Slatine.

Od sveukupno 24, skupštini je prisustvovalo 18 delegata, odnosno predstavnika klubova i udruga koje se nalaze pod ingerencijom navedene zajednice. Na samom početku članove skupštine pozdravio je dogradonačelnik Bojan Plantak čestitavši klubovima i njihovim sportašima na sjajnim rezultatima ostvarenim tijekom protekle i početkom ove kalendarske godine. U svoje, ali i u ime Grada i gradonačelnika Slatine, obećao je daljnju iskrenu potporu radu, ne samo Zajednice, već i svakom pozitivnom obliku i inicijativi koja može doprinijeti bilo kakvom boljitku slatinske lokalne sportske i rekreativne društvene zajednice.

D 2

Sva izvješća na skupštini iznio je predsjednik Zajednice Davor Butorac, osvrnuvši se pri tom posebno na rezultate što su ih postigli slatinski sportaši i klubovi u protekloj godini. Ne želeći nekog zaboraviti, s obzirom na veliku popriličnu dugu nisku sjajnih uspjeha i dostignuća slatinskog sporta, predsjednik je iz izvješća izdvojio one najsvježije rezultate, pa je tako čestitao djevojčicama Rukometnog kluba Slatina, malonogometašima, kuglačima, mladim borcima hrvačkog i taekwondo sporta, šahistima, atletičarima, ali i svim ostalim klubovima i udrugama koji su uz tek minimalna financijska sredstva uspjeli uspješno okončati još jednu sportsku kalendarsku godinu.

Pred Zajednicom je ove godine, osim i daljnje konstantne skrbi za svoje klubove, i misija nastavka pojačane suradnje s kolektivima koji ove godine nizom aktivnosti obilježavaju svoje velike godišnjice, misleći na rukomet i nogomet. Na temu obilježavanja 100 godina nogometa u Slatini, do sad odrađene aktivnosti i koje su još u pripremi, iznio tajnik nogometnog kluba Ilija Nikolić. (www.icv.hr, adf, dj, foto: pž)
[g-gallery gid=”525636″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content