PITOMAČA SRUŠILA FERDINANDOVAC Bosilkovski: Pobjeda stigla u pravo vrijeme, s optimizmom čekam lidera

U utakmici 24. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Pitomače u uzbudljivoj utakmici pobijedili su Ferdinandovac 4:2.

Domaći stručni stožer strahovao je prije utakmice, jer su u okrnjenom sastavu dočekali jednu od najjačih momčadi lige. Početak utakmice opravdao je bojazan jer su gosti u šestoj minuti poveli iz kaznenog udarca. Do odlaska na odmor domaći nogometaši su uspjeli preokrenuti rezultat. Zgoditke su postigli Goran Bosilkovski u 23. i Nikola Plavšić u 32. minuti.

Gosti se nisu predavali i u 64. minuti Jurica Karan svojim drugim zgoditkom poravnava rezultat. Angažman pitomačkih nogometaša urodio je plodom u 77. minuti, kada je Karlo Jakupec svojim zgoditkom razveselio domaće navijače. Gosti iz Ferdinandovca su krenuli na sve ili ništa. Gol je visio u zraku. Domaći vratar Hrvoje Zdelar je bio nepremostiva prepreka gostujućim napadačima.

IMG 8230 Custom e1558858937973

U kontri na samom kraju, povratnik u momčad Ivan Begović nije uspio svladati gostujućeg čuvar mreže Stjepana Peršića, ali je otpadak vješto pretvorio u pogodak Nikola Plavšić, na oduševljenje domaćih, a razočarenje gostujućih navijača.

– Čestitam mojim momcima na pobjedi. Konačno su uspjeli svladati momčad iz vrha tablice. S optimizmom čekam iduću utakmicu, kada u Pitomaču dolazi lider lige Tehničar iz Cvetkovca – zadovoljan je bio domaći trener-igrač Goran Bosilkovski.

Pitomača – Ferdinandovac 4:2
Igrač utakmice: Nikola Plavšić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”530106″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content