POZNATI DETALJI Prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene četiri osobe, skrivio 31-godišnjak

U petak, 3. svibnja oko 10.45 sati, između Ćeralija i Slatine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba. Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je priopćenje u kojem je otkrila detalje.

– Prometna nesreća se dogodila kada je 31-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka od naselja Ćeralije u pravcu Slatine, smjerom jug-sjever, gdje je dolaskom do blagog desnog putnog zavoja vozilom prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, kojim se u tom trenutku kretao 27–godišnji vozač, koji je upravljao vozilom njemačkih nacionalnih oznaka, pri čemu je došlo do udara prednjih lijevih strana oba automobila.

Sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola. U prometnoj nesreći 31-godišnji vozač i putnik iz drugog osobnog automobila zadobili su teške tjelesne ozljede, a 27-godišnji vozač i jedan od putnika iz njegovog vozila lakše ozljede. Protiv 31-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave – stoji u policijskom priopćenju. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content