Valentina Đuradin iz Industrijsko-obrtničke škole posvetit će život ljepoti i njezi, u budućnosti planira otvoriti kozmetički salon

Da želi postati kozmetičarka, maturantica Industrijsko-obrtničke škole Valentina Đuradin, znala je već u petom razredu osnovne škole.

– Htjela sam naučiti šminkati i raditi nokte i jako me zanimala masaža. Bilo me je strah hoću li upasti, a na kraju sam bila među prvih deset na upisu – kaže Valentina koja je danas predsjednica učenika svoje škole i predsjednica svojeg razreda.

Iako ukrašavanje noktiju i šminkanje nisu toliko zastupljeni po programu, mogu se naučiti izvanredno uz pomoć profesorica za koje Valentina ima samo riječi hvale.

– Ako trebamo nekoga od profesora, a oni nisu u našoj smjeni, uvijek im se možemo obratiti i porukama. Istina da su nekada strogi, ali da nisu, mi ni ne bismo postizali dobar uspjeh u školi – objašnjava simpatična maturantica koja nakon završetka školovanja želi pretočiti u praksu stečeno znanje te otvoriti svoj kozmetički salon. (www.icv.hr, ea, Foto. E. Aragović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content