ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP Može li orahovački Papuk zaustaviti slatinski niz proljetnih uspjeha?

Pred nogometnim četvrtoligašima Slatinom i Papukom iz Orahovice je uzvratna utakmica poluzavršnice Županijskog nogometnog kupa.

Slatina i Papuk su susjedni klubovi gledajući teritorijalno u ligi, ali su i susjedi na ligaškoj tablici. Papuk zauzima drugo mjesto s 50, a Slatina je treća s 43 boda. Slatinski nogometaši ovog proljeća u službenim utakmicama ne znaju za poraz. U prvenstvu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica imaju sedam pobjeda i tri remija, dok su u Županijskom kupu nanizali tri pobjede.

U srijedu, 22. svibnja u 17,30 sati igra se uzvratna utakmica poluzavršnice Kupa. U prvom susretu Slatina je na svom terenu sretno i spretno došla do pobjede 3:2.

-Zbog radnih i školskih obveza nisam siguran u kojem ćemo sastavu putovati u Orahovicu, ali vjerujem da moji momci mogu doći do pobjede i plasmana u finale Kupa – optimističan je trener Slatine Damir Pemper.

IMG 2304 Custom

Uz borbu za plasman u završnicu Županijskog nogometnog kupa, nogometaši orahovačkog Papuka su u igri i za naslov prvaka 4. lige. Trenutno za vodećim Tehničarom iz Cvetkovca zaostaju jedan bod i u dva navrata nisu iskoristili kikseve vodeće momčadi u Virovitici i Ferdinandovcu, i preuzeli vodeću poziciju. Protekle subote Orahovčani su neočekivano doživjeli poraz na gostovanju kod dotad posljednjeplasirane momčadi na tablici, Čazme.

Zbog problema u prometu, Papuk je na gostovanje u Čazmu došao neposredno pred početak susreta, pa i to može biti uzrok neočekivanog poraza. U srijedu popodne Papuk će na svom terenu, na kojemu ovog proljeća nije izgubio niti bod pokušati nanijeti prvi poraz Slatinčanima i na taj se način plasirati u finale Županijskog kupa.

IMG 2385 Custom

-Mi naravno želimo u finale Kupa i sve ćemo učiniti da to i ostvarimo. Kao i uoči prve utakmice, mi idemo bez kalkulacija, hrabro po pobjedu. Slatina je ovo proljeće znatno podigla svoju igru i znamo koliko vrijedi, no sve ovisi o tome kako ćemo mi ući u utakmicu. Ako odigramo kao veći dio utakmica ovoga proljeća, mislim da se možemo nadati pobjedi. Važno je da smo kompletni, svi su zdravi i spremni i zapravo jedva čekamo da utakmica počne – rekao je trener Papuka Darko Krsnik.

Utakmica Papuka i Slatine igra se na stadionu Papuka s početkom u 17:30 sati.

(www.icv.hr, mš, vg, foto: ilustracija: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content