1. ŽNL Rekordnih 13:0 Mladosti u Čačincima s igračem manje i nevjerojatan preokret u Zdencima

Na terenima županijskih prvoligaša proteklog je vikenda odigrano pretposljednje, 25. kolo.

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca u susretu s Graničarom iz Okrugljače na svom terenu došla je do rekordne pobjede ove sezone 13:0. Domaća momčad je od 44. minute igrala s deset igrača, jer je Matko Čilag zaradio crveni karton, čime rekordna pobjeda još više dobiva na težini. Po tri zgoditka za Mladost su postigli Dario Periša i Ivan Jukić, dva pogotka postigao je Marko Nemeth, a po jednom mrežu su pogodili Nikola Krmpotić, Zdenko Nađ, Stipe Ćavić, Matija Ognjenović i Luka Čorda.

Mladost Čačinci – Graničar Okrugljača 13:0
Igrač utakmice: Dario Periša

Vodeće Suhopolje očito je ušlo opušteno u još jednu utakmicu. Misli su igračima usmjerene na finale Županijskog kupa koje u srijedu igraju s Papukom iz Orahovice, što je iskoristila Mladost 1930. i na svom terenu u Čađavici osvojila bod. Domaća momčad povela je zgoditkom Roberta Šomođija u 24. minuti. Bod prvacima je osigurao Ivan Ibriks svojim pogotkom u 66. minuti.

Mladost 1930. Čađavica – Suhopolje 1:1
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

Dinamo je na svom terenu u Četekovcu pobijedio Lukač 05 minimalnim rezultatom 2:1. Tako je domaća momčad potvrdila ligaški status i u idućoj sezoni. Dinamovci do pobjede nisu došli lako. Poveli su već u drugoj minuti zgoditkom Darka Kokoške. U 59. minuti gostujuća obrana napravila je prekršaj u kaznenom prostoru na Ivici Potočniku. Najbolji domaći strijelac Darko Kokoška nije uspio realizirati kazneni udarac. To gosti iz Lukača kažnjavaju u 70. minuti, kada je Marino Grizelj svojim zgoditkom poravnao rezultat na 1:1.
Tri minute prije kraja utakmice na asistenciju Ivice Potočnika, Darko Kokoška se iskupljuje za promašeni jedanaesterac i postavlja konačnih 2:1.

Dinamo Četekovac – Lukač 05 2:1
Igrač utakmice: Ivica Potočnik

Nogometašima sladojevačke Slavonije samo pobjeda na domaćem terenu u susretu s Rezovcem je davala nadu za bijeg iz zone ispadanja iz lige. Gosti iz Rezovca bolje su otvorili utakmicu i zgoditkom Darija Kovačevića u sedmoj minuti vode 1:0. Do odlaska na odmor domaća momčad je izjednačila pogotkom Davora Cicvarića u 21. minuti. Rezultat je bio u egalu do 76. minute kada je Božo Rivić svojim zgoditkom doveo domaće u prednost 2:1, što jer ujedno bio i konačni rezultat.

Slavonija Sladojevci – Rezovac 2:1
Igrač utakmice: Božo Rivić

Nogometaši Sloge iz Zdenaca u svom drugom domaćinstvu u Crncu, dosta su se namučili kako bi osvojili tri boda u utakmici s Podravcem iz Sopja. Gosti su poveli u 16. minuti pogotkom Mateja Androša. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1, koji je postavio Mario Duspara u 31. minuti. U drugi dio gosti ulaze poletnije i u dvije minute zgodicima Antonija Krušelja i Mateja Androša vode 3:1. U furioznih posljednjih osam minuta momčad trenera Zorana Mandića postiže tri pogotka i dolazi do pobjede 4:3. Strijelci su bili Alen Dedaj, Mihael Nikolić i Dominik Mudri.

Sloga Zdenci – Podravac Sopje 4:3
Igrač utakmice: Mario Duspara

Nekompletno Bratstvo iz Gornjeg Bazja osvojilo je bod na gostovanju, na uvijek vrućem terenu u Voćinu. Hrvoje Čović doveo je domaću ekipu u prednost u devetoj minuti. Zgodicima Dine Milinovića u 15. i Nikole Kristića u 41. minuti do odmora gosti osiguravaju prednost 2:1. U drugom dijelu Ivica Gusić u 53. i Ivan Čović u 58. minuti svojim zgodicima dovode domaće u prednost 3:2. Konačni rezultat postavio je svojim pogotkom Leo Hokman u 81. minuti.

Voćin – Bratstvo Gornje Bazje 3:3
Igrač utakmice: Mario Pšihistal

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content