BOMBA U LAVLJEM BRLOGU Novi predsjednik 1234 Virovitice Ivan Hajmaši

U sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica, održana je skupština Ženskog rukometnog kluba 1234 Virovitica.

Prvi dio skupštine protekao je u uobičajenoj atmosferi. Usvojena su izvješća o radu trenera svih selekcija, financijsko izvješće i izvješće predsjednika Branka Krušelja. U protekloj sezoni klub se može pohvaliti izvrsnim rezultatima. Kadetkinje i mlađe kadetkinje plasirale su se na državnu završnicu, gdje im je malo nedostajalo da se uključe u borbu za odličja. Prva ekipa, koja je već godinama u vrhu druge lige Sjever, osvojila je naslov prvakinja i plasirala se u prvu ligu.

Nakon toga, za mnoge je slijedilo iznenađenje. Dosadašnji predsjednik kluba Branko Krušelj, koji je uspješno vodio klub u posljednjih pet godina, podnio je ostavku na mjesto predsjednika i člana predsjedništva kluba.

IMG 2035 Custom e1560461006391

-Zbog zdravlja nisam više u mogućnosti obavljati ovu stresnu funkciju. Već sam 26 godina u rukometu, a posljednjih 13 u upravi kluba. Red je da sada ovaj zahtjevni posao preuzmu mlađi. Posljednjih godinu dana uz mene je stasao dopredsjednik Ivan Hajmaši i njega predlažem za novog predsjednika – mnoge je iznenadio Branko Krušelj.

Ivan Hajmaši jednoglasno je izabran za novog predsjednika Kluba. Novi član predsjedništva je Frane Jakelić, ugledni ekonomist.

-Pred nama je izazov, na koji smo pripravni. Seniorska ekipa ulazi u prvu ligu, a ne smijemo zapostaviti ni mlađe uzraste – rekao je novi predsjednik Hajmaši.

IMG 2036 Custom e1560460992433

Dosadašnji predsjednik Krušelj dao je prigodne poklone svim trenerima, koji su radili u Klubu protekle sezone. Nakon toga je trenerica prve ekipe prigodni poklon uručila dosadašnjem predsjedniku Krušelju.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”534262″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content