DREAM WEDDING TASIA Ovo je razlog zašto bi za dekoriranje vjenčanja iz snova trebali odabrati upravo njih!

Bliži se vaš najsretniji dan, želite da bude savršen i baš onakav kako zamišljate? Dream Wedding Tasia ispunit će sve vaše želje, a vi ćete se osjećati kao kraljica uz pregršt stila i glamura.

Prepustite svoj dan u sigurne i spretne ruke koje će dati svoj maksimum i pretvoriti svaku vašu želju i ideju u pravo remek-djelo. Kako bi svaka dekoracija bila savršena i očaravajuća djelatnice Dream Wedding Tasia posvetit će pažnju baš svakom detalju te će vaše dekoracije napraviti neposredno prije vjenčanja kako bi bile svježe. Također, individualnim pristupom i razgovorom s vama doći će do kreacije koja će naglasiti vaš karakter i osobnost.

U Dream Wedding Tasia posebnu važnost pridaju cvjetnim kompozicijama koje moraju biti suvremene, pomalo glamurozne, odisati romantikom, ali i luksuzom te biti u skladu s europskim i svjetskim standardima dizajna vjenčanja. No, sve po vašim željama pa tako i cvijeće te svi popratni detalji koji su vrhunske kvalitete, zanimljivih modernih boja i oblika, bit će baš kakvi poželite te usklađeni s temom vjenčanja.

Dopustite da Dream Wedding Tasia organizira vaše vjenčanje iz snova koje će ispričati vašu priču.

Osim vjenčanja iz snova Dream Wedding Tasia za vas radi dekoracije i cvjetne kreacije i za druge prigode.  Iznenadite svoje najmilije za njihov rođendan ili neku drugu prigodu te im poklonite očaravajuće i prekrasne bukete ili flower boxove.

Isto tako, Dream Wedding Tasia organizira i druge proslave poput rođendana, djevojačkih i momačkih večeri. Prepustite se u sigurne i spretne ruke koje će dati svoj maksimum i pretvoriti svaku vašu želju i ideju u pravo remek-djelo!

Učinite pravi korak i kontaktirajte Dream Wedding Tasia na 098/166 6421 ili zavirite u čaroliju dekoracija na njihovoj Facebook stranici.

(promo)