EKSKLUZIVNO I GLAMUROZNO U Virovitici otvorena Silver Gold Partner srebrnarnica i zlatarnica

U Virovitici je danas otvorena Silver Gold Partner srebrnarnica i zlatarnica u kojoj vas na svečanom otvorenju uz glamurozan, ekskluzivan i atraktivan nakit očekuje i crveni tepih. Posebno uređen prostor, kao i velik izbor brendiranih satova i nakita ostavit će vas bez daha. Očekuje vas široka ponuda srebra i zlata, kao i vjenčanih prstena po narudžbi. Također, izrađuju i personalizirani nakit te ostali nakit po narudžbi. Za svoje kupce pripremili su i inovacije pa u svojoj ponudi sada imaju i zlatne burme s dijamantima.

silver 22

SVE NA JEDNOM MJESTU

No, prije svega nakit je odraz žene pa su u Silveru, uz gotovo najveći izbor nakita od Zagreba do Osijeka, napravili i poseban kutak za nježniji spol. U njemu se nalaze prekrasne torbe i moderne cipele koje će ženama omogućiti da pronađu sve na jednom mjestu, usklade modne dodatke i njima privuku željenu pažnju.

silver 14

Unatoč glamuru i dašku luksuza i raskoši, Silver će zadržati svoje prihvatljive cijene i kvalitetnu uslugu na kakve su njihovi kupci već navikli. Također, vrijedni domaćini za posjetitelje su pripremili i malu zakusku kako bi ih počastili povodom otvorenja ove ekskluzivne prodavaonice.

Posjetite i vi Silver Gold Partner srebrnarnicu i zlatarnicu koja se nalazi na Trgu bana Josipa Jelačića 2 u Virovitici te prošećite crvenim tepihom i pronađite nešto za sebe. (promo)

[g-gallery gid=”531695″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content