FOTO Pioniri Virovitice uvjerljivo osvojili dvostruki naslov prvaka

Već kolo prije kraja ligaškog natjecanja, pioniri Virovitice U-13 osigurali su naslov prvaka u drugoj ligi Istok Nogometnog središta Varaždin u konkurenciji U-13.

U posljednjem, 21. kolu na svom terenu na Sportskom centru Vegeška uvjerljivo su pobijedili vršnjake Voćina 8:1. Tri zgoditka za momčad Krešimira Crvenke postigao je Vedran Salaj Obrovac, dok su po jednog postigli Jure Kasumović, Dorian Barčan, Josip Đakić, Noa Jerbić i Robert Rokinger, a strijelac za goste iz Voćina bio je Franjo Tunić.

IMG 9557 Custom e1559427749144

Virovitička ekipa u prvenstvenom natjecanju imala je 17 pobjeda i četiri poraza. Postigli su 103 i primili 15 zgoditaka. Ujedno je ista momčad dobila pehar i medalje za osvojeni naslov prvaka u županijskoj ligi U-12. U spomenutoj ligi bili su prvi s 34 osvojena boda iz 13 kola s 11 pobjeda, jednim remijem i jednim porazom. Pri tome su postigli 84 zgoditka, a primili 12.

Pehare i medalje dvostrukim prvacima podijelio je član komisije Hrvatskog nogometnog saveza za Fair play i član izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Tihomir Majstorović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”531289″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content