FOTO Vikend sportaši osvojili humanitarni malonogometni turnir “Podravsko sunce” u Pitomači

U organizaciji Humanitarne udruge “Podravsko sunce”, na igralištu Nogometnog kluba Pitomača održan je humanitarni turnir u malom nogometu.

Na turniru su nastupile sljedeće ekipe: Sokolovi, Vikend sportaši, Otrovi, INA Team old boys, Dugini cucki, DVD Kladare i veterani Pitomače.

IMG 8482

Konačni poredak:

1. Vikend sportaši
2. Otrovi
3. Dugini Cucki
4. DVD Kladare

Za pobjedničku momčad nastupili su: P. Rakitničan, F. Škudar, I. Kovač, M. Ferić, M. Dikšić, A. Jantol, M. Ivanović, N. Ferić i P. Škrinjar.

Ovo je već tradicionalni humanitarni turnir koji se održava pod visokim pokroviteljstvom Općine Pitomača, Sportske zajednice općine Pitomača, Nogometnog kluba Pitomača, DVD-a Kladare i Nogometnog kluba Kladare.

IMG 8467

-Želim srdačno pozdraviti sve mještane Pitomače i Virovitičko-podravske županije te im čestitati Dan državnosti, povodom kojeg smo se i okupili ovdje na nogometnom igralištu. Cilj humanitarnog turnira je prikupiti dio novca od kotizacija, kojim pomažemo dolazak specijalista u Dom zdravlja Pitomača. Za Humanitarnu udrugu “Podravsko sunce” sve ekipe su pobjedničke i ovim putem želim zahvaliti tim mladićima, koji se odazovu svake godine i odigraju nogometni turnir, isto kao i predstavnicima nogometnih klubova i svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira – rekla je Štefica Kaša, predsjednica Humanitarne udruge “Podravsko sunce”.

Nakon odigranog turnira uslijedilo je druženje koje su začinili “majstori” roštilja.

(www.icv.hr, ts, ib, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”536787″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content