Gospodarstvenici iz Virovitičko-podravske županije na akciji Kupujmo hrvatsko u Varaždinu

U petak, 14. lipnja, u Varaždinu na središnjem gradskom trgu, održana je akcija „Kupujmo hrvatsko“ na kojoj su se predstavila i tri izlagača iz naše županije. Na akciji iz Virovitičko-podravske županije predstavili su se: OPG Petar Rakošević sa sokovima i čajevima od aronije, OPG Luka Ivoš s bučinim uljima i sjemenkama te OPG Pemper s medom i pčelinjim proizvodima.

20190614 135849

– Slogan ovogodišnje akcije je ‘Budimo čuvari domaće proizvodnje’. To svi lako možemo postati odabirom hrvatskih proizvoda. Naši proizvođači nude vrhunsku kvalitetu, a vi kupovinom njihovih proizvoda nagrađujete njihov trud i podupirete domaće gospodarstvo. To je jako bitno jer kupujući hrvatsko čuvamo radna mjesta i potičemo konkurentnost – istaknuo je potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za trgovinu i financije Josip Zaher otvarajući akciju „Kupujmo hrvatsko“ u Varaždinu.

20190614 133655

Akcija “Kupujmo hrvatsko” predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti hrvatskog gospodarstva i ove godine obilježava tradiciju od 22 godine. Inovacije proizvoda i usluga hrvatskih proizvođača nit su vodilja akcije u 2019. godini. (www.icv.hr, HGK-ŽK Virovitica)

20190614 135053

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content