IVAN SLAMIĆ I mi smo održali svoju skupštinu, sve njihove odluke proglasili smo ništetnima

Ponovljenu izvanrednu skupštinu, na kojoj su u petak udjeličari izabrali novu Upravu i Nadzorni odbor tvrtke Tvin d.o.o., dosadašnji direktor i predsjednik Uprave Ivan Slamić ne priznaje.

-Udjeli s kojima oni barataju nikad nisu verificirani u Tvinu, znači, skupljani su na buvljaku, tržnici i maltretirajući pojedince kod kuće. Ta skupština očito nema legitimitet i za nas je potpuno nevažeća – ističe Ivan Slamić zamoljen od novinara da komentira odluke Ponovljene izvanredne skupštine u petak.

Slamić kaže kako su i oni, istog dana, u petak, održali vlastitu skupštinu.

– U 17 sati smo, krajnje legalno, u skladu s Društvenim ugovorom, održali Skupštinu, verificirali prisutne, odredili prema Društvenom ugovoru koliko tko ima punomoći i na taj način održali Skupštinu. Sve njihove odluke proglasili smo ništetnima i u proglasili legalnima sve odluke koje je donijela Skupština 24. travnja ove godine, a gdje smo imenovali novi Nadzorni odbor i predsjednika Skupštine – kaže I. Slamić koji ističe kako je Društveni ugovor jedini dokument u okviru kojeg se može raditi, a da je sve drugo bezvlašće te stvara lošu sliku o samom poduzeću te plaši kupce i partnere.

Rekao je da udjeličari ponovno imaju Skupštinu 15. lipnja u Hotelu Šulentić, gdje će sve svoje akte ponovno potvrditi, a odluke Ponovljene izvanredne skupštine proglasiti ništetnim.

-Na pravnoj državi je postupiti kako dalje, a sve sukladno Društvenom ugovoru – poručio je I. Slamić koji je najavio pravnu borbu do samog kraja. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content