IVANJE 2019. Druženje ŠRD “Linjak” s članovima zajednice “Vjera i svjetlo” na Dravi kod Okrugljače

U sklopu programa proslave Dana općine Špišić Bukovica, “Ivanja 2019.” na rijeci Dravi kod Okrugljače u organizaciji ŠRK “Linjak” Okrugljača i Općine Špišić Bukovica organizirano je druženje s članovima zajednice “Vjera i svjetlo” iz Virovitice koja se brine za osobe teškoćama u razvoju.

-Ovo je već treća godina kako organiziramo susrete s djecom koja imaju teškoće u razvoju. Za razliku od prijašnjih godina lijepo je vrijeme pa će se djeca moći zabaviti vožnjama brodom i kočijom-izjavio je Hrvoje Miler, načelnik općine Špišić Bukovica.

-Zahvaljujem svima koji su nam pomogli u ovom druženju, koje izuzetno znači za članove naše udruge, koja okuplja osobe s teškoćama u razvoju i njihove obitelji. Postojimo već dvanaest godina i redovito se jednom mjesečno družimo, a imamo i ovakve izvanredne susrete – zadovoljno je rekla Maja Weiss, voditeljica zajednice “Vjera i svjetlo”.

Uz vožnje kočijom i brodovima gosti iz zajednice “Vjera i svjetlo” na Dravi su od domaćina počašćeni ribljim specijalitetima. Članice zajednice “Vjera i svjetlo” uručile su prigodan poklon Katarini Černeli iz Okrugljače, koja je prošle godine darivala sve članove zajednice. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”537310″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content