KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Priča o igračkama 4 – SINK”, “Anđeo čuvar” i “Annabelle 3”

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

PRIČA O IGRAČKAMA 4 – SINK
-avanturistički, komedija

petak, 28.06. u 18:00
subota, 29.06. u 18:00
nedjelja, 30.06. u 18:00

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom.

Glavni junak Woody oduvijek je bio uvjeren u svoje mjesto na svijetu i da mu je prioritet brinuti se za svoju djecu (Andy ili Bonnie). Kada se Bonniejeva omiljena igračka Forky proglašava “smećem”, Woody uzima stvari u svoje ruke te pokazuje Forkyju zašto bi trebao prihvatiti tko on zapravo je. Kada Bonnie okupi cijelu bandu na izlet na obiteljskom putu, Woody završava na neočekivanoj avanturi koje uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peepom. Nakon višegodišnjeg lutanja, Bo-ov avanturistički duh i život na cesti kvari njenu nježnu porculansku vanjštinu. Kada Woody i Bo shvate da su svjetovi odvojeni kada se oživi kao igračka, tada i otkrivaju da im je to najmanje briga.

Cijena ulaznice: 20 kuna

ANĐEO ČUVAR
-triler

petak, 28.06. u 19:30
subota, 29.06. u 19:30
nedjelja, 30.06. u 19:30

Anđeo čuvar psihološki je triler temeljen na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubojstava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj u 1950-ima. Inspektor Anders Olsen (Pilou Asbak) započinje istragu pljačke banke u kojoj pljačkaš upuca dvije osobe i pobjegne. Nakon što ga uhite, pljačkaš tvrdi da je zločin počinio sam, no zapravo je bio hipnotiziran. Tko zapravo kontrolira naš um i koliko daleko to može otići?

Cijena ulaznice: 25 kuna

ANNABELLE 3
-horor, triler

petak, 28.06. u 21:30
subota, 29.06. u 21:30
nedjelja, 30.06. u 21:30

Demonolozi Ed i Lorraine odlučni su očuvati Annabelle od uništenja te je smjeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz svećenički blagoslov. No, nesretna noć počinje kada Annabelle probudi zle duhove u prostoriji te zajedno uoče novu metu – Warrenovu desetogodišnju kćer Judy i njezine prijatelje.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, www.pou-slatina.hr, video: youtube i vimeo)