KUSTURIN MEMORIJAL PRIPAO DUHOVIMA I ove godine u Čačincima održan turnir u znak sjećanja na Željka Milosavljevića

foto: facebook, NK Mladost Čačinci

U organizaciji Nogometnog kluba Mladost Čačinci, na igralištu Kluba održan je 3. Memorijalni malonogometni turnir “Željko Milosavljević – Kustura”, u znak sjećanja na preminulog, dugogodišnjeg člana Uprave kluba. Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a igralo se grupnim sustavom.

Rezultati grupnog dijela:

Flamengo – Juve 2:6, Lješnjak United – Bezimeni 3:0, Duhovi – Flamengo 9:1, Juve – Lješnjak United 1:7, Lješnjak United – Duhovi 3:0, Bezimeni – Juve 3:1, Duhovi – Bezimeni 3:4, Flamengo – Lješnjak United 1:8, Bezimeni – Flamengo 4:1 i Juve – Duhovi 1:5.

foto: facebook, NK Mladost Čačinci

Nakon završene grupne faze odigrani su polufinalni susreti u kojima je Lješnjak United bio bolji od CB Juve sa 4:2, a Duhovi su svladali Bezimene sa 6:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Bezimeni bez borbe, a finale je odigrano po jakom kišnom nevremenu. Nakon regularnog dijela koji je završio neodlučeno 2:2, Duhovi su bili precizniji sa devet metara te pobijedili ukupnim rezultatom 5:4.

Organizator je uručio i nagrade za najboljeg strijelca i igrača turnira, a obje su pripale sjajnom Bojanu Gvozdenoviću iz ekipe Duhovi Orahovica.

foto: facebook, NK Mladost Čačinci

-Zahvaljujemo se svim ekipama na sudjelovanju i velika nam je čast bila i ove godine organizirati ovaj turnir za našeg Kusturu, čovjeka i radnika Kluba kojeg nikada nećemo zaboraviti. Teško je i zamisliti da ovaj turnir organiziramo za njega jer još uvijek očekujemo kako će otvoriti vrata kluba i doći s nekom novom idejom i biti na raspolaganju za svaku aktivnost. Zato smo posebno ponosni što se ovaj turnir svake godine igra za njega jer to je najmanje što možemo učiniti za sve ono što je on dao Mladosti kroz dugi niz godina – rekao je predsjednik čačinačke Mladosti Goran Bušljeta.

(www.icv.hr, vg)

foto: facebook, NK Mladost Čačinci