Omladinac iz Korije ponovno osvojio Memorijalni nogometni turnir “Nenad Grubić”

Na nogometnom igralištu novog županijskog prvoligaša Omladinca iz Korije, odigran je osmi Memorijalni turnir “Nenad Grubić”.

Prije početka turnira delegacije klubova i predstavnik Grada Virovitice, tajnik Sportske zajednice Tihomir Majstorović položili su vijenac i upalili svijeće na spomen obilježju poginulim braniteljima uz Mjesni dom u Koriji.

Uz domaću momčad, na turniru su sudjelovala još dva županijska prvoligaša, Graničar Bušetina i Borova te juniori Virovitice. U prvoj utakmici Borova je rezultatski lako svladala nekompletnu Graničar Bušetinu 4:0. Na početku utakmice Graničar Bušetina je propustila dvije izgledne prilike. Ti promašaji su brzo kažnjeni s dva pogotka Borove, koja je preuzela kontrolu utakmice i na kraju uvjerljivo pobijedila.

IMG 4544 Custom

Druga utakmica donijela je puno više uzbuđenja. Juniorima Virovitice je pri rezultatu 2:1 za Omladinac sudac poništio regularan pogodak Angela Bernarda Radovića zbog navodne nedozvoljene pozicije napadača, s čim se veći dio nazočnih na terenu i u gledalištu nije složio. U kontra napadu Omladinac postiže zgoditak i rješava pitanje pobjednika.

U utakmici za treće mjesto juniori Virovitice bili su uvjerljivi u srazu s Graničar Bušetinom, te su zabilježili uvjerljivu pobjedu 4:0. U finalnoj utakmici igrala su dva nova županijska prvoligaša, Omladinac iz Korije i Borova. U zanimljivoj utakmici u kojoj su obje momčadi imale niz prigoda pobijedio je Omladinac rezultatom 2:0, obranivši naslov pobjednika koji je osvojio prošle godine.

IMG 4555 Custom

Prigodne pehare i poklone ekipama podijelili su članovi obitelji Grubić i predsjednik Omladinca Alen Kolarić. Trofej za najboljeg strijelca dobio je junior Virovitice Angelo Bernardo Radović, koji je postigao tri pogotka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”536830″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content