Osnovana Akademska zajednica HDZ-a „Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije, za predsjednicu izabrana Vesna Bedeković

U ponedjeljak, 3. lipnja održana je Osnivačka skupština Akademske zajednice HDZ-a „Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije. Na početku je članove Skupštine pozdravio predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Virovitice i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji je zaželio Akademskoj zajednici uspješan rad te izrazio nadu da će konkretnim prijedlozima pomoći u daljnjem razvitku Virovitičko-podravske županije.

IMG 46f31655d4290d15846211924b85bd65 V
Foto: hdz-vpz.com

Nakon što je usvojen Poslovnik o radu krenulo se u izbor tijela Akademske zajednice. Za predsjednicu Akademske zajednice HDZ-a „Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije, na razdoblje od dvije godine, izabrana je izv. prof. dr.sc. Vesna Bedeković dok su za potpredsjednike izabrani mr.sc. Vesna Šerepac i Juraj Randelj. Za tajnika je izabrana Ivana Vidak, dužnost rizničara obnašat će Saša Rister dok su za ostale članove Županijskog odbora Akademske zajednice HDZ-a „Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije izabrani Ivan Horvat, Stjepan Feketić dr.med, Rikard Bakan, Danijela Fabric i Zorica Hegedušić.

IMG 027aa84574e43be05c2fb1eceffd8b84 V
Foto: hdz-vpz.com

Predsjednica izv. prof. dr.sc. Vesna Bedeković uz zahvalu na izboru iznijela je i plan rada za 2019. godinu koji uz promicanje gospodarskih, političkih i društvenih interesa uključuje afirmaciju i preuzimanje odgovornosti u sferama znanosti i obrazovanja, humanizma i kulture, povezivanje s drugim akademskim zajednicama i institucijama te udrugama civilnog društva u domovini i inozemstvu. (hdz-vpz.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content