PRAZNIK NOGOMETA Čeka nas uzvratna utakmica velikog finala Županijskog kupa između Papuka i Suhopolja

U srijedu, 12. lipnja igra se uzvratna utakmica finala Županijskog nogometnog kupa VPŽ između orahovačkog Papuka i Suhopolja.

Nakon odigranih 1:1 “u Parku”, Papuk ipak ima “pole position”, no iz redova orahovačkog četvrtoligaša su iznimno oprezni.

MG 2735

-Suhopolje je odlična i iskusna momčad i samo stopostotnim pristupom i maksimalnim zalaganjem možemo do pobjede i trofeja koji bi bio sjajan završetak ove uspješne sezone za nas. Ekipa će biti kompletna, dečki žele taj trofej i vjerujem da će pokazati dobru igru – kaže trener Papuka Darko Krsnik.

U Orahovici će srijeda biti praznik nogometa, priprema se fantastičan ambijent, a teren je u odličnom stanju.

-Održali smo sastanak Uprave u cilju pripreme za ovu utakmicu. U Suhopolju smo sjajno dočekani i ovim se putem zahvaljujem na odličnom domaćinstvu koje mi, naravno, istom mjerom želimo i uzvratiti. Sve će biti spremno i siguran sam u pravi sportski susret pa neka bolji pobijedi, a naravno želja mi je da to budemo mi jer bi to bila kruna naše najuspješnije sezone unazad nekoliko godina – zaključio je predsjednik Papuka Dalibor Fofonjka.

MG 2742

Iz suhopoljskih redova oglasio se Ivan Ibriks, strijelac izjednačujućeg pogotka u prvoj utakmici.

-Papuk je odlična momčad i pokazali su da nisu bezveze drugi u četvrtoj ligi, no vjerujem da se trofej vraća u Suhopolje – rekao je Ibriks.

Suhopoljskoj momčadi uz naslov prvaka prve županijske nogometne lige i trofej napadaču Antoniju Babecu za najboljeg strijelca lige, trofej osvajača Županijskog kupa bila bi samo “točka na i” jedne vrlo uspješne sezone.

MG 2746

-Prvenstvo smo uspješno priveli kraju, a ovim putem čestitam igračima, Upravi i cijeloj logistici na vrlo uspješnom radu. Ostaje nam još uzvratna utakmica finala Županijskog kupa. Idemo u nove radne pobjede, Papuk je dobra ekipa, ali ne odustajemo, idemo se boriti za taj trofej – zaključio je trener Suhopolja Mario Tolo.

Utakmica počinje u 17:30 sati.

(www.icv.hr, vg, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content