RAD NA INFRASTRUKTURI I POMOĆ UDRUGAMA Održana svečana sjednica Mjesnog odbora Milanovac

U Mjesnom domu najvećeg virovitičkog prigradskog naselja Milanovac povodom Dana Mjesnog odbora i zaštitnika mjesta presvetog Trojstva održana je svečana sjednica Mjesnog odbora.

Uz članove Mjesnog odbora na sjednici su bili Lahorka Weiss, predsjednica Gradskog vijeća, Damir Marenić, zamjenik gradonačelnika Virovitice, Tihana Harmund, ravnateljica razvojne agencije VTA, predstavnici mjesnih odbora iz Rezovca, Rezovačkih Krčevina, Jasenaša, Svetog Đurđa, Podgorje, Taborišta i Golog Brda te udruga koje djeluju u Milanovcu.

IMG 2337 Custom e1560669636233

Predsjednik MO Mario Lukačević osvrnuo se na dosadašnji rad i govorio o planu idućoj godini.

-Pri kraju su radovi na obnovi prometne infrastrukture u ulici Svetog Križa. Maksimalno pomažemo rad udruga u Milanovcu, udruzi umirovljenika, udruzi dragovoljaca i nogometnom klubu, koji okuplja našu budućnost. Udruge i dalje mogu računati na našu podršku. Nakon ulice svetog Križa, u planu je obnova ulice Svetog Trojstva i kružni tok na ulazu u naselje kod samoposluge – rekao je Lukačević.

Nazočne su pozdravili Lahorka Weiss i Damir Marenić. Oboje su naglasili odličnu suradnju Mjesnog odbora s Gradskim vijećem i Gradskom upravom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”534818″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content