Svečanom sjednicom Vijeća Mjesnog odbora proslavljen blagdan sv. Petra i Pavla, zaštitnika Golog Brda

Svečanom sjednicom Vijeća Mjesnog odbora Golo Brdo, u subotu je proslavljen blagdan sv. Petra i Pavla, zaštitnika ovog virovitičkog prigradskog naselja. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Josip Blažević pozdravio je nazočne u ime domaćina ujedno se osvrnuvši na aktivnosti i projekte koji se odrađuju u ovom naselju.

Pritom je izdvojio održavanje nerazvrstanih cesta te produljenje javne rasvjete u Vinogradskoj ulici. Osim toga, Mjesni odbor je, u suradnji s Udrugom umirovljenika i Konjičkim klubom organizirao i “Male maškare”, gdje je nazočilo 70-ak mališana, a u jesenskom razdoblju održana je i Kestenijada.

Blagdan sv. Petra i Pavla mještanima je čestitao i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin koji je tom prilikom najavio rješavanje spojne ceste Golo Brdo – Špišić Bukovica u sklopu natječaja za šumsku infrastrukturu, kao i energetsku obnovu Mjesnog doma za koju se uskoro očekuje početak radova.

Sjednici su, uz gradonačelnika Kirina te predstavnike udruga s područja Golog Brda, nazočili i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić te predsjednici vijeća mjesnih odbora iz Milanovca i Sv. Đurađa, Mario Lukačević i Ivan Ćavarušić.

Nakon svečane sjednice, nazočni su odali počast poginulim hrvatskim braniteljima pored Spomen obilježja kod Mjesnog doma. Proslava blagdana sv. Petra i Pavla nastavljena je u nedjelju svečanim misnim slavljem. (virovitica.hr)

[g-gallery gid=”537325″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content