U Kinu PARK ovog vikenda pogledajte “Ufuraj se i pukni”, “Anna” i “Priča o igračkama 4”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

UFURAJ SE I PUKNI
21. 06. u 19 sati, 22. 06. u 17 sati, 23. 06. u 19 sati

Izvorno ime: Ufuraj se i pukni
Redatelj: Ljubomir Kerekeš
Žanr: komedija
Uloge: Ljubomir Kerekeš, Zoran Pribičević, Jan Kerekeš
Trajanje filma: 82 minuta
Godina: 2019
Država: Hrvatska
Sadržaj filma: Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savanna” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

ANNA
22. 06. u 19 sati

Izvorno ime: Anna
Redatelj: Luc Besson
Žanr: Akcija, triler
Uloge: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: Francuska
Sadržaj filma: Ispod zapanjujuće ljepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Sasha Luss dobitnica nagrade Oscar® Helen Mirren, Cillian Murphy i Luke Evans.

PRIČA O IGRAČKAMA 4 3D – SINK
23. 06. u 17 sati

Izvorno ime: Toy Story 4
Redatelj: Josh Cooley
Žanr: avanturistički, komedija
Uloge: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom. Glavni junak Woody oduvijek je bio uvjeren u svoje mjesto na svijetu i da mu je prioritet brinuti se za svoju djecu (Andy ili Bonnie). Kada se Bonniejeva omiljena igračka Forky proglašava “smećem”, Woody uzima stvari u svoje ruke te pokazuje Forkyju zašto bi trebao prihvatiti tko on zapravo je. Kada Bonnie okupi cijelu bandu na izlet na obiteljskom putu, Woody završava na neočekivanoj avanturi koje uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peepom. Nakon višegodišnjeg lutanja, Bo-ov avanturistički duh i život na cesti kvari njenu nježnu porculansku vanjštinu. Kada Woody i Bo shvate da su svjetovi odvojeni kada se oživi kao igračka, tada i otkrivaju da im je to najmanje briga.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content