U sklopu projekta Centar za posjetitelje Križnica sklopljen ugovor s Plavom tvornicom

Nakon provedenog postupka jednostavne nabave, sklopljen je ugovor o izradi informacijskog sustava za evidenciju, analizu i praćenje broja posjetitelja i izradu i održavanje internetske stranice za „Centar za posjetitelje Križnica“. Ugovor vrijedan 143.243,75 kune Turistička zajednica općine Pitomača sklopila je s tvrtkom Plava tvornica d.o.o., kao najpovoljnijim ponuditeljem po provedenom postupku javne nabave. Sredstva za realizaciju osigurana su kroz projekt “Centar za posjetitelje Križnica – Interpretacijski centar Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav“ financiranog iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Nositelj projekta je Općina Pitomača, a partneri Turistička zajednica općine Pitomača i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije.

Ugovor o izradi informacijskog sustava za evidenciju, analizu i praćenje broja posjetitelja i izradu i održavanje internetske stranice za “Centar za posjetitelje Križnica – Interpretacijski centar Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav“ dio je provedbe promotivnih aktivnosti Centra za posjetitelje Križnica. Internetska stranica predstavlja „izlog“ u svijet koji je dostupan svim korisnicima interneta te je stoga prezentacija ovog oblika neizostavan medij putem kojega se prezentiraju informacije kojima se želi doprijeti do korisnika. Ovim putem prezentirat će se edukativna, turistička, znanstvena i ekološka važnost Centra, a sadržaj Internet stranice bit će dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

Također, u sklopu provedbe aktivnosti posjetiteljske infrastrukture i sadržaja, izradit će se programsko rješenje kojim će se putem registracije pratiti broj posjetitelja predmetnom području, a informacijski sustav omogućit će i anketiranje posjetitelja pomoću kojeg će biti moguće detektirati interesne skupine posjetitelja. Putem informacijskog sustava generirat će se podaci na temelju kojih će se izrađivati izvješća koja će pružiti podatke za daljnju prilagodbu i unapređenje postojećih te uvođenje novih sadržaja za posjetitelje. (pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content