U Slatini održana prezentacija slatinskog Poduzetničkog inkubatora i projekta Mreže poduzetničkih inkubatora VPŽ

Jučer (srijeda) je u velikoj dvorani Hrvatskog doma u Slatini održana prezentacija slatinskog Poduzetničkog inkubatora i projekta Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Prije same prezentacije, koju je održao zamjenik direktora Mreža poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije Josip Hetrih, nazočne je u ime Grada Slatine pozdravio pročelnik u Uredu gradonačelnika Marin Kokorić.

Prezentacija je bila namijenjena poduzetnicima početnicima koji su pokrenuli poslovanje u posljednje tri godine. Predstavljene su sve usluge koje pruža Poduzetnički inkubator. Osim najma prostora, koji je u prvoj godini potpuno besplatan, poduzetnicima se pruža niz pogodnosti koje uključuju pružanje savjetodavne pomoći, organiziranje stručnih seminara i edukacija, besplatan brzi internet pristup, besplatno korištenje konferencijske dvorane, pomoć u izradi poslovnog plana i investicijske studije, promociju na web stranici, promociju na sajmovima, te besplatan parking i korištenje čajne kuhinje.

IMG 5521 Custom

Osim poduzetnika, koji su fizički smješteni u prostore inkubatora, moguće je koristiti i uslugu virtualnog inkubatora koja pruža mogućnost registracije poduzeća na adresi poduzetničkog inkubatora, poštanski sandučić, te korištenje konferencijske dvorane i ostalih usluga.

Jedna od važnih prednosti inkubatora je poticajno okruženje, razmjena iskustava i svakodnevna suradnja s drugim poduzetnicima (stanarima inkubatora).

Nakon prezentacije, zamjenik direktora Mreža poduzetničkih inkubatora VPŽ Josip Htrih pozvao je sve poduzetnike i oni koji to tek žele postati, da se za sve informacije jave na sljedeće kontakte: e-mail: [email protected] ili broj mobitela 098/960-8557.

Djelatnosti koje su prihvatljive za poslovanje u poduzetničkim inkubatorima:

– proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje;
– djelatnost iz područja ICT-a;
– djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektronike i elektroničkog poslovanja;
– ostale uslužne djelatnosti vezane uz proizvodnju;
– pakiranje proizvoda.

IMG 5520 Custom

Poduzetnici koji NE MOGU biti primljeni u inkubator:

– koji se bave samo trgovinom i/ili ugostiteljstvom;
– kladionice i kockarnice;
– poduzetnici s tehnologijama koje zagađuju okoliš;
– poduzetnici koji bi svojom djelatnošću (bukom i slično) remetili poslovanje ostalih poduzetnika u poduzetničkom inkubatoru;
– poduzetnici čija djelatnost ruši ugled Poduzetničkog inkubatora, te ne posluju u skladu s praksom “dobrog gospodarstvenika”.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”534065″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content