ULAGANJE U JAVNU RASVJETU U Pitomači se ove godine planira ugraditi 135 novih LED svjetiljki

Općina Pitomača kontinuirano ulaže u javnu rasvjetu instaliranjem LED izvora svjetla, dok se zastarjeli izvori na bazi žive, izbacuju iz uporabe zbog skupog održavanja, kao i niskog stupnja efikasnosti.

Nakon što su krajem svibnja na svojoj 16. sjednici Općinski vijećnici donijeli nekoliko odluka vezanih uz davanje suglasnosti Općinskom načelniku za donošenje odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za provedene postupke jednostavne nabave, načelnik općine Pitomača Željko Grgačić s predstavnicima odabranih ponuditelja potpisao je ugovore za izvođenje predmetnih radova.

S tvrtkom Area Lighting d.o.o. iz Zagreba nastavljena je suradnja vezana uz nabavu rasvjetnih tijela za potrebe održavanja i rekonstrukcije javne rasvjete na području općine, a ugovor vrijedan 248.125 kuna, uz načelnika potpisao je i direktor Area Lighting d.o.o. Alem Kajmaković.

Ove godine na području općine Pitomača planira se ugraditi ukupno 135 novih LED svjetiljki, a prošli tjedan u središnjem dijelu naselja Otrovanec postavljeno je 28 novih LED svjetiljki. (pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content