Uspješna prva večer “RockBluesFesta”: Ohio band i Small House Brown oduševili publiku

U vrtu Centra Kulture Virovitica jučer (petak) je u organizaciji Udruge „Nota“ započeo 15. Međunarodni RockBluesFest Virovitica. Prve večeri, virovitički Ohio band i Small House Brown iz Zagreba oduševili su publiku željnu dobre glazbe svojim repertoarom i izvedbama te postavili odličan „ton“ i za drugi dan ovog festivala.

Live svirke na otvorenom pod zvjezdanim nebom privukli su veliki broj ljudi. Iako su se sjedeća mjesta brzo popunila, atmosfera je bila takva da posjetiteljima nije bilo problem stajati. Štoviše, neke je to i motiviralo na ples.

IMG 5061 Custom

Zadovoljstvo događajem nije krio niti njegov organizator Vlado Kovačević.
– Do sad su kod nas nastupali svi najznačajniji hrvatski blues muzičari, imali smo goste iz Amerike i Francuske, Mađari su nam gotovo redovno gosti, drago im je uvijek doći u Viroviticu na ovaj festival koji je u medijima priznat kao jedan dobar rock i blues festival – istaknuo je Vlado Kovačević koji je također i basist Ohio banda.

– Moram naglasiti da nam je Grad Virovitica uvijek glavni sponzor i od njih imamo podršku, prepoznali su da je ovo jedan događaj urbane kulture koji manjka gradu – dodao je Kovačević.

Ukoliko ste propustili prvu večer ove glazbene poslastice, večeras vas na istome mjestu u isto vrijeme (Centar kulture Virovitica u 21 sat) očekuju Scast Blues Trio iz Budimpešte te Harpon Blues Trio iz Splita. (www.icv.hr, ea; foto: E. Aragović)

[g-gallery gid=”537236″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content