ZAVRŠENO NATJECANJE U 1. ŽNL Podravcu iz Sopja upitan opstanak, Graničar ispada u niži rang

Nogometaši Podravca iz Sopja u posljednjem kolu su pobjedom nad Mladosti 1930. iz Čađavice mogli izbjeći 13. mjesto na tablici. Početak utakmice donio im je željeni rezultat. Pogotkom Mihaela Tomaševića u 30. minuti poveli su 1:0. Rezultat se nije mijenjao do 60. minute, kada je rezultat izjednačio Robert Šomođi. Pet minuta kasnije Tomislav Kovač doveo je goste u prednost 2:1. Taj se rezultat održao do kraja utakmice. Podravac iz Sopja ostao je na 13. mjestu, koje mu ne garantira opstanak u ligi.

Podravac Sopje – Mladost 1930. Čađavica 1:2
Igrač utakmice: Tomislav Kovač

Nakon osvojenog boda na gostovanju u Bušetini, nogometaši Mikleuša na svom terenu pokušali su iznenaditi jednu od najboljih momčadi lige, Slogu iz Zdenaca. Domaća momčad pružila je dostojan otpor, ali su gosti iz Zdenaca pokazali svoju kvalitetu. Utakmica je odlučena u 71. minuti, kada je Jurica Kiris postigao jedini zgoditak na utakmici.

Mikleuš – Sloga Zdenci 0:1
Igrač utakmice: Jurica Kiris

U Okrugljači se igralo rasterećeno, domaći Graničar nije se mogao maknuti s posljednjeg mjesta na tablici, a gosti iz Četekovca su prije tjedan dana osigurali ligaški status. Gosti su poveli u 15. minuti pogotkom Mateja Dorinke. U 41. minuti Marinko Jaklić je izborio kazneni udarac. Sam ga je krenuo izvesti, ali domaći vratar Kristijan Balogović ga je nadmudrio. Na samom početku drugog dijela Karlo Petrinić je izjednačio rezultat. Darko Kokoška u 59. minuti ponovno dovodi goste u prednost. Do kraja utakmice gosti postižu još tri pogotka. Strijelci su bili Mario Grgić, Marinko Jaklić i Marijo Košorog. Na samom kraju drugi pogodak za domaću momčad postigao je Petar Černeli.

Graničar Okrugljača – Dinamo Četekovac 2:5
Igrač utakmice: Marinko Jaklić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content