Završili radovi na energetskoj obnovi vrtićkih zgrada, trenutno se uređuju terase oko zgrade 3 i oborinska odvodnja

Energetska obnova zgrada 3 i 4 Dječjeg vrtića Cvrčak vrijedna 6 milijuna kuna je završila, no u vrtiću se i dalje radi s ciljem poboljšanja uvjeta odgoja i obrazovanja te povećanja sigurnosti naših mališana.

Obnovljene zgrade, kao i tekuće radove obišao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa svojim zamjenikom Damirom Marenićem i gradskim pročelnikom Kristijanom Sabom.

– Po završetku radova na obnovi vrtićkih zgrada, uvidjeli smo da je potrebno napraviti i odvodnju oborinskih voda za što su, na inicijativu gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, uložena dodatna sredstva. Uz oborinsku odvodnju, trenutno se uređuju se i terase zgrade 3 te se, kako bi djeca imala sigurniji pristup zelenim površinama, postavljaju protuklizne pločice, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica dodavši kako će radovi na uređenju terasa biti gotovi ovaj tjedan.

Uređenjem terasa okoliš za boravak djece će bit na višoj razini, a aktivnosti za djecu odvijat će se u sigurnijim uvjetima.

A da bi mališanima odmor bio još ugodniji, nakon što je u sklopu energetske obnove promijenjena kompletna stolarija, u zgradi 4 postavljeni su i novi unutarnji venecijaneri, odnosno zastori. (virovitica.hr)

[g-gallery gid=”536993″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content