Zdenka 91 iz Velikih Zdenaca na virovitički pogon osvojila naslov prvaka i ekspresno se vratila u 4. ligu

Prošlog ljeta Zdenka 91 iz Velikih Zdenaca ispala je iz 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u prvu županijsku ligu Bjelovarsko-bilogorske županije.

Momčad je preuzeo iskusni virovitički trener Mile Grdić i krenuo s pripremama za novu sezonu. U pripremnom periodu momčadi su se priključila tri virovitička igrača: Lovro Štefanec, Siniša Subota i Vlatko Lach.

U žestokoj konkurenciji u jesenskom dijelu, tek u posljednjem kolu Zdenka je izbila na prvo mjesto pretekavši glavne konkurente za naslov, Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja i Daruvar.

zdenka 1 Custom

Cijelo proljeće Zdenka je bila na čelnoj poziciji i na kraju zasluženo proslavila naslov prvaka. U ligaškom natjecanju Zdenka 91 je pretrpjela dva poraza. U prvom dijelu na svom terenu od Bilogore 91 2:3 i u posljednjem proljetnom kolu, kad je titula bila osigurana, na gostovanju u Velikom Trojstvu od Bilogorca 1:3.

U 26 kola imali su 17 pobjeda, sedam remija i dva poraza. Postigli su 49, a primili 17 zgoditaka. Osvojili su 58 bodova. Virovitičani su postigli osam zgoditaka: pet Lovro Štefanec, dva Siniša Subota, a jednog Vlatko Lach.

zdenka 2 Custom

-Iduće godine klub će se natjecati ponovno u 4. ligi. Nadam se nastavku uspješne suradnje s upravom – rekao nam je autor preporoda zdenačkog nogometa, trener Mile Grdić.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”533846″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content