Bogat vikend u virovitičkom kinu PARK: Na rasporedu čak osam projekcija…

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK na rasporedu je čak osam projekcija. Tako ćete moći pogledati novi nastavak iz serijala Brzih i žestokih: Hobbs & Shaw, animirani “Kralj lavova 3D SINK” i hrvatski film General.

Generala, biografsku ratnu dramu mnogi nazivaju najiščekivanijim hrvatskim filmom svih vremena, a zbog ogromnog interesa javnosti, film će svi moći pogledati pretpremijerno u virovitičkom kinu PARK već 5. kolovoza u 19h, simbolično, na Dan domovinske zahvalnosti.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAW

1. kolovoz – četvrtak – 19h
2. kolovoz – petak – 18h
2. kolovoz – petak – 21h
3. kolovoz – subota – 18h
3. kolovoz – subota – 21h

12.6.2019 9 48 44 Hobbs and Shaw hr
Izvorno ime: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Redatelj: David Leitch
Žanr: Akcija, triler
Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Trajanje filma: 136 minuta
Godina: 2019.
Država: SAD
Sadržaj filma: Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw. Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga. Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

KRALJ LAVOVA 3D SINK

4.8. – 17h
5.8. – 16h

29.5.2019 16 42 01 Lion king HR sink
Izvorno ime: The Lion King
Redatelj: Jon Favreau
Žanr: avanturistički
Uloge: Adrian Pezdirc, Mateja Majerle, Milan Pleština, Frano Mašković, Marko Makovičić, Anja Šovagović Despot, Nika Ilčić, LayZ, Vanna, Dino Jelusić
Trajanje filma: 117 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Disney predstavlja „Kralja lavova“ redatelja Jona Favreaua, igranu verziju Disneyevog klasika iz 1994. godine. Dugoisčekivani „Kralj lavova“ u režiji Jona Favreaua vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

General

5.8. – 19h

general
Izvorno ime: General
Redatelj: Antun Vrdoljak
Žanr: Biografija, drama, povijesni
Uloge: Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Goran Navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Ivo Gregurević, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Armand Assante, Jasmin Lord
Trajanje filma: 163 minuta
Godina: 2019.
Država: Hrvatska
Sadržaj filma: 8. prosinca 2005. svjetski su mediji izvijestili kako je uhićen optuženik za ratne zločine, hrvatski general Ante Gotovina. Sin ribara, rođen u Tkonu na otoku Pašmanu, rano je ostao bez majke. U Pakoštanima je živio do svoje 17. godine, a onda je jednog dana odlučio otići u svijet. Napustio je dom i, ukrcavši se na brod, otplovio u nepoznato. Pridružio se Legiji stranaca. Tamo je niz godina sudjelovao u francuskim vojnim operacijama, gdje je bio i ranjen. Krajem 80-ih godina je otišao Južnu Ameriku gdje je upoznao i prvu suprugu Ximenu Dalel. Kad je počeo rat u Hrvatskoj, Gotovina se 1991., vratio u domovinu. Bio je jedan od najistaknutijih zapovjednika u Domovinskom ratu. Zbog vojnog iskustva i sposobnosti Gotovina je vrlo brzo napredovao u hijerarhiji i na kraju dobio čin generala, poslije čega je zapovijedao vojnom operacijom Oluja. Umirovljen je 2000., a u Haagu je proveo sedam godina i na koncu je službeno proglašen nevinim.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content