DVD Kladare osvojilo tradicionalno 12. vatrogasno natjecanje sa starom ručnom špricom s konjskom zapregom

DVD Velika Črešnjevica u nedjelju je pripremilo pravu atrakciju za mještane i sve posjetitelje – organizirali su natjecanje sa starom ručnom špricom s konjskom zapregom. Ovo već tradicionalno natjecanje ove godine održano je po 12. put te uvijek privuče velik broj gledatelja.

Sve okupljene na početku su pozdravili župan virovitičko-podravski Igor Andrović, načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković i zapovjednica županijske Vatrogasne zajednice Mateja Fras Venus.

IMG 0250

– Ovo natjecanje je atrakcija u našem kraju i održali smo ga 12. godinu za redom. 12 ekipa pokazalo je svoje vještine i natjecanje je prošlo u odličnoj atmosferi, uz puno smijeha. Družili smo se i zabavili to je ono najvažnije – rekao je zapovjednik DVD-a Velika Črešnjevica Mario Rengel.

Sa starom ručnom špricom s konjskom zapregom najbolje se snašla ekipa DVD-a Kladare koja je osvojila prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je DVD-u Vukosavljevica, dok su treći bili vatrogasci DVD-a Otrovanec. Uz 11 muških ekipa, nastupila je i jedna ženska DVD-a Velika Črešnjevica. Na kraju natjecanja, izvan konkurencije, nastupila je „Liderska ekipa“ Virovitičko-podravske županije koju su činili župan Andrović, načelnik Grgačić, predsjednik vatrogasne zajednice Željko Palković, zapovjednica Mateja Fras-Venus, kapelan Župe sv. Vida i zapovjednici dobrovoljnih vatrogasnih društava. (www.icv.hr, ml; foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”540441″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content