DVD Orahovica dobilo na korištenje novu autocisternu od Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta

DVD Orahovica dobilo je na korištenje novu autocisternu od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, točnije Ravnateljstva robnih zaliha. Vozilo je orahovačko društvo dobilo u Ozlju zajedno sa još 5 društava.

-Sukladno nužnosti i nedostatku autocisterni te činjenici kako je Ravnateljstvo robnih zaliha prošlo ljeto jedno od svojih vozila koje je bilo kod nas na korištenju, dislociralo u priobalje, mi smo ostali na samo jednom starom i nepouzdanom vozilu. Ravnateljstvo nam je tako ponovno izašlo u susret i dalo novu autocisternu na korištenje. Riječ je o autocisterni koja omogućava prijevoz pitke vode, ali i spremno je za sve vrste vatrogasnih intervencija – rekao je zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Orina koji je novo vozilo i preuzeo u Ozlju uz predsjednika društva Matu Orinu te kolege vatrogasce Marija Hornunga, Tomislava Pezića, Ervina Kovača i Mateja Orinu.

0407vozilo

Na dočeku autocisterne u Orahovici bila je i orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin koja je pozdravila potez Ministarstva naglasivši nužnost i potrebu ovakvog vozila u orahovačkom društvu.(www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content