DVD Viljevo osvojilo dva prva mjesta na Ilinju 2019., Kladare i Otrovanec po jedno

U nedjelju, 14. srpnja 2019. DVD Velika Črešnjevica organizirala je tradicionalne 13. Igre djece i mladeži „Ilinje 2019.“

Manifestacija je održana na novom poligonu u dvorištu pored vatrogasnog doma. Igre je u 17 sati otvorio načelnik Željko Grgačić, pokrovitelj i sponzor natjecanja.
Na natjecanje se odazvalo 11 vatrogasnih društava s područja tri županije, ukupno 22 ekipe. Natjecalo se 15 ekipa djece, djevojčica i dječaka i sedam ekipa mladeži, djevojaka i mladića.

Ekipe koje su osvojile prva tri mjesta osvojile su pehare, a sve ekipe primile su zahvalnice i rasporede sati koje će moći koristit u narednoj školskoj godini. Natjecalo se 198 djece i mladeži. Sudilo je deset sudaca.

Ilinje 19 9 e1563266576539Svim učesnicima prvi je čestitao predsjednik VZŽ Virovitičko podravske i predsjednik DVD-a Velika Črešnjevica Željko Palković. Slijedila je čestitka zapovjednice VZŽ-a Mateje Fras-Viljevac koja je u ime VZŽ-a i Savjeta mladih rekla da je svrha natjecanja bilo međusobno druženje i popularizacija dobrovoljnog vatrogastva i da očekuje sljedeća viđenja s njima na natjecanjima.

Djeca su se natjecala u igrama: loptice, kolutovi na boce, novčić u čaši, štafeta i spužva bob.

ilinje 19 rezultati djeca

Mladež je odrađivala igre: gusjenica, hodanje preko sanduka, konobari, štafeta i spajanje vijaka i matica.

ilinje 19 rezultati mladež(www.pitomaca.hr)

[g-gallery gid=”539688″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content